blog

Abrikozenfudge/Apricot Fudge

Recept Abrikozenfudge:

Ingrediënten:

250 gram boter

1 blikje gecondenseerde zoete melk (Friesche Vlag)

500 gram biscuit, fijngemaakt

180 gram lichtbruine basterdsuiker

175 gram fijngesneden gedroogde abrikozen

doosje geraspte kokos


Smelt de boter, roer daarin de bruine basterdsuiker en de gecondenseerde melk. Voeg abrikozen en biskwie toe. Doet het mengsel op een licht ingevette bakplaat of leg er een vel bakpapier op. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel. Strooi er geraspte kokos overheen. De bakplaat met de fudge laten opstijven in de koelkast. Dat is alles! De fudge in stukjes snijden en bewaren in een afgesloten trommel.


English recipe:

Ingredients:

250 grams of butter

Fullcream sweetened condensed milk, (Friesche Vlag, 397 grams)

500 grams of biscuit

180 grams of brown sugar

175 grams of finely chopped dried apricots

grated coconut

Melt the butter, stir in the brown sugar and the condensed milk. Add apricots and biscuits. Place the mixture on a lightly graced baking sheet or put a sheet of baking paper on it. Press firmly with the back side of a spoon. Sprinkle grated coconut over it. Let the fudge stiffen in the refrigerator. That’s all! Cut the fudge into pieces and store in a closed jar.

 

WELKOM

Hier houd ik je op de hoogte van de laatste shoots.

categorieën

INSTALOVE